Close

18+. Villkor gäller. Spela ansvarsfullt.

Vår största veckoturnering!

Vår prestigefyllda partypoker MILLION garanterar $1 miljon i prispengar varje vecka, och du kan göra ett försök från endast $2,20 eller kvala in gratis via våra dagliga frirullar!

Med "Phase"-turneringar som leder upp till $215 Day 1-turneringar kan du gå med i turneringen när du vill.

Dagliga chanser att bygga din stapel ...

16 Day 1-turneringar kommer att hållas under veckan som alla leder till söndagens Final Day. Kolla in hela spelschemat här.

Du har rätt till ett inträde per Day 1, men du kan spela i så många Day 1-turneringar du vill. Din största stapel kommer att tas vidare till finalen!

Välj när du går med ...

Phase-turneringar har buy-in på $2,20 och $22; kvalspelare tar sina staplar till nästa etapp!

Här är din väg till partypoker MILLION-ära:

Dagliga frirullar

  • Hålls varje timme: 08.00 GMT/09.00 CET–22.00 GMT/23.00 CET
  • Vinnande spelare registreras automatiskt till nästa Phase 1-turneringar.

Phase 1 – $2,20

  • Mån-lör, varje timme: 11.00 GMT/12.00 CET–23.00 GMT/00.00 CET (sön)
  • Söndag, varje timme: 09.00 GMT/10.00 CET–23.00 GMT/00.00 CET (sön)
  • Vinnande spelares staplar laddas upp automatiskt till nästa Phase 2-turnering.

Phase 2 – $22

  • Dagligen: 13.00 GMT/14.00 CET, 15.00 GMT/16.00 CET, 17.00 GMT/18.00 CET, 18.00 GMT/19.00 CET, 20.00 GMT/21.00 CET, 21.00 GMT/22.00 CET, 22.00 GMT/23.00 CET, 00.00 GMT/01.00 CET (sön)
  • Ytterligare söndagsturneringar: 11.00 GMT/12.00 CET, 14.00 GMT/15.00 CET, 16.00 GMT/17.00 CET
  • Vinnande spelares staplar laddas upp automatiskt till nästa Day 1-turnering

partypoker MILLION Day 1 – $215

  • 16 Day 1-turneringar – se spelschema
  • Kvalificerade spelares staplar laddas upp automatiskt till nästa veckofinal
         (även om spelare i söndagens 19.00 GMT/20.00 CET och 23.00 GMT/00.00 CET (mån) kommer att laddas upp automatiskt till följande veckas final).

partypoker MILLION Final Day (inget direkt-buy-in)

  • Äger rum varje söndag kl. 19.00 GMT, 20.00 CET
  • Spelare måste kvalificera sig via en Day 1

Spela nu

Villkor

    Turnering

  • Evenemangsdatum, spelschema och spelstrukturer kan komma att ändras.
  • Varje partypoker MILLION Phase 1, Phase 2 och Day 1 är en freezeout. Om du elimineras kommer du inte att kunna gå med igen förrän nästa tillgängliga Phase 1, Phase 2 eller Day 1.
  • Om du har spelat i en Phase 1, Phase 2 eller Day 1 kan du delta i valfri efterföljande Phase 1, Phase 2 eller Day 1, oavsett om du har tagit en stapel vidare till nästa nivå.
  • Kvalspelare laddas upp automatiskt till nästa tillgängliga följande nivå. Uppgifter om nästa nivå finns i spellobbyn i pokerprogramvaran. Staplar kan inte överföras till någon annan händelse på nästa nivå.
  • När man tar flera staplar från en Phase 1, Phase 2 eller Day 1, kommer endast den högsta stapeln att beaktas för spel och tas vidare till nästa nivå.
  • Staplar från en Phase 1, Phase 2 eller Day 1 som tagits till nästa nivå men som har ersatts av en större stapel som ackumulerats i en efterföljande Phase 1-, Phase 2- eller Day 1-turnering, anses förverkad, har inget kontantvärde och kan inte överföras.
  • Spelare kan köpa in sig direkt till valfri Phase 1 och kommer att få 10 000 startchips oavsett när de köper in sig.
  • Spelare kan köpa in sig direkt till valfri Phase 2 och kommer att få 100 000 startchips oavsett när de köper in sig.
  • Spelare kan köpa in sig direkt till Day 1 och kommer att få 1 000 000 startchips oavsett när de köper in sig.
  • Phase 2-, Day 1- och Final Day-staplar som överförs från en tidigare nivå är inte överförbara och kommer att spelas från början av nästa nivå.
  • Man kan inte köpa in sig direkt till finaldagen.

    Satelliter och frirullar

  • Frirullevinnare tilldelas en $2,20 Phase 1-biljett och registreras automatiskt till nästa tillgängliga Phase 1.
  • Där det finns specifika online-satelliter tillgängliga, kommer $215-biljetter att betalas ut för varje $215 som samlas till prispotten.
  • Om inte annat anges kommer $215-biljetter att vara tillgängliga för användning i alla partypoker MILLION Day 1-turneringar.
  • När satelliter erbjuder $215-biljetter till en specifik Day 1-turnering, måste biljetten användas på den angivna Day 1. Oanvända biljetter kommer att anses vara förverkade och har inget kontant- eller T$-värde.
  • Alla vunna satellitbiljetter har utgångsdatum. Kontrollera i avsnittet “Mina biljetter” i pokerprogramvaran för exakta detaljer om utgångsdatum.

Genom att delta i denna kampanj godkänner du dessa specifika kampanjvillkor och våra standardkampanjvillkor.