Close

18+. Villkor gäller. Spela ansvarsfullt.

partypoker MILLION

Den prestigefyllda partypoker MILLION är tillbaka!

partypoker MILLION har hela $1 miljon i prispengar och ett $215 buy-in och erbjuder 8 chanser under veckan att kvala in till söndagsfinalen.

Mini- och Micro-turneringar är också schemalagda, så att spelare med alla typer av bankrullar kan delta! Kolla in hela spelschemat här.

Så här går det till …

partypoker MILLION är en veckovis turnering. Day 1-turneringar hålls hela veckan, med början på söndag, innan kvalificerade spelare tar sina platser på finaldagen följande söndag. 

Spelare måste kvala till finaldagen – söndag kl. 19.00 (GMT)/20.00 (CET) – via en av följande Day 1:

  • Day 1A – söndag kl. 19.00 (GMT)/20.00 (CET){
  • Day 1A – söndag kl. 19.00 (GMT)/20.00 (CET)
  • Day 1B – söndag kl. 23.00 (GMT)/måndag kl. 00.00 (CET)
  • Day 1C – tisdag kl. 19.00 (GMT)/20.00 (CET)
  • Day 1D – torsdag kl. 19.00 (GMT)/20.00 (CET)
  • Day 1E – fredag kl. 23.00 (GMT)/lördag kl. 00.00 (CET)
  • Day 1F – lördag kl. 23.00 (GMT)/söndag kl. 00.00 (CET)
  • Day 1G – söndag kl. 15.00 (GMT)/16.00 (CET)
  • Day 1H (turbo) – söndag kl. 17.00 (GMT)/18.00 (CET)  

Day 1-turneringar har ett freezeout-format (inga återinträden). Du kan delta i så många Day 1-turneringar du vill och ta din största stapel med dig till finaldagen.

Vi designade partypoker MILLION så att den slutar tillräckligt tidigt så att du har tid att sova även om du är på pengaplats. 

Klicka här för det fullständiga partypoker MILLION-schemat.

Satelliter

Vi håller direktsatelliter till partypoker MILLION under veckan!

Köp in dig för $33 och spela om garanterade $215-platser. Alla partypoker MILLION direktsatelliter tillåter ett återinträde, med en blandning av format att välja mellan!

Direktsatelliter planeras före varje Day 1, med undantag för Day 1F. $5,50 feeders kommer att hållas en timme innan varje direktsatellit, där vinnare registreras automatiskt.

Här är tiderna för direktsatelliter:

Tid Format Uppskattad speltid Garanterade platser
3 timmar före Day 1 Normal hastighet 3 timmar 50
2 timmar före Day 1 Turbo 2 timmar 50
1 timme före Day 1 Hyper 1 timme 50

Det kommer också att finnas en Mega Turbo måndag till fredag kl. 21.00 (GMT)/22.00 (CET), vilket garanterar ytterligare 50 platser.

För att hitta partypoker MILLION-satelliter i klienten väljer du "Satelliter" i "Kategori"-filtret på fliken "Turneringar". Du kan sedan söka efter “partypoker MILLION”.

Men det är inte allt ...

Samtidigt som partypoker MILLION pågår har vi även schemalagt två lukrativa turneringar:

Turnering Buy-in Prispott
Mikro $2,20 $20 000
Mini $22 $200 000

Dessa evenemang erbjuder nu Day 1-turneringar varje dag före söndagens final - kolla in schemat här.

Spela nu

Villkor

    Turnering

  • Evenemangsdatum, spelschema och spelstrukturer kan komma att ändras.
  • Varje partypoker MILLION Day 1 är en freezeout. Om du elimineras i en Day 1-turnering kan du inte delta igen förrän nästa tillgängliga Day 1.
  • Om du har spelat i en Day 1 kan du delta i alla efterföljande Day 1-turneringar, oavsett om du har tagit en stapel till Day 2.
  • När man tar flera staplar från en Day 1 till Day 2 kommer endast den högsta stapeln att beaktas för spel och överföras till Day 2.
  • Day 1-staplar som tas till Day 2 och som har ersatts av en större stapel, som samlats i en efterföljande Day 1-turnering, anses förverkade, har inget kontantvärde och är inte överförbara.
  • Spelare kan köpa in sig direkt till Day 1A, 1B, 1C, 1D, 1E, 1F, 1G och 1H och kommer att få 1 000 000 startchips oavsett när de köper in sig.
  • Day 2-staplar kan inte överföras och kommer att vara i spel från början av Day 2.
  • Direktinköp till Day 2 är inte möjligt.

    Satelliter

  • Det kommer att finnas specifika online-satelliter för detta evenemang, $215-platser kan vinnas på partypoker.
  • Om inte annat anges kommer $215-biljetter att vara tillgängliga för användning i alla partypoker MILLION Day 1-turneringar.
  • När satelliter erbjuder $215-biljetter till en specifik Day 1-turnering, måste biljetten användas på den angivna Day 1. Oanvända biljetter kommer att anses vara förverkade och har inget kontant- eller T$-värde.
  • Alla vunna satellitbiljetter har utgångsdatum. Besök avsnittet "Mina biljetter" i pokerprogramvaran för exakta detaljer om biljetternas utgångsdatum.

Genom att delta i denna kampanj godkänner du dessa specifika kampanjvillkor och våra standardkampanjvillkor.